Friday, November 6, 2009

salam penuh kerinduan sumer..

xtau nk ucap ape dh kt sumer..makin hari rasa mcm makin bosan je tau, mana x nyer..keje bertimbun2, assgmnt lak lagi bertimbun, tu la pasal kn, ms ni la nk smbg study lg, dulu xnk teruskan je...poning kopalo eden ni memikirkan keje, pensyarah lak xsporting lgsg, yg menggatal tu ada la tp mls la nk gna taktik xelok nk dpt result best tp mmg la, dkt2 akhir thn ni rasa down sgt, bos lak ntah ape2 je, lau dpt bos mcm jezz kn best...hehehe...nk siapkan assgmnt jap ni weh...pointer dh blh thn ni so nk kekalkan n nk naik sket lg je bru dpt anugerah dekan...hehehe...pray for me ek guyz...

6 comments:

~AmyLiana8886~ said...

gud luck exam n kerja..smua org idamkan bos cm c jezz tu..jezz btl2 bertuah..

relevan said...

Pensyarah yang gatai2 tu elok Ratu sekeh2 jer...tak pun report kat isteri dia oarang..

jai@jezz said...

hahahahaha... bos i pon kadang2 wat hal gak... =p

ratu pink said...

Amy : A'ah kan amy, alangkah bestnyer lau dpt bos mcm si jezz tu kn? Ok thnks ats doa itu...

relevan : hehehe...lau la blh sekeh dh lama ratu sekeh tau uncle...

jezz : xpe, nnt kte mntk tips kt jezz ek nk dpt bos mcm tu..

MUSANI LIPAT KAJANG said...

Belajor memolek yek...kata naok jadi Ustazoh...slm

ratu pink said...

musani lipat kajang : mmg dh jd ustazah pung....nk keje lain la plak..