Friday, September 11, 2009

SAMBUTAN MAJLIS BERBUKA MAKIN MERIAH

SALAM2....Hari ni Ya Allah punye la pnt,dh la byk keje pastu si Big Boss aku lak ajak aku teman dia gi majlis berbuka pose,sbg pekerja yg bertanggungjawab so dgn rasa yg xbrape nk ikhlas gi la jg tmnkn beliau,dh la naik lak keta aku,aku lak yg drive..atoi...Tp nk wat cne ikut je la..siapkan sume keje dulu n dlm kul 4 ptg kami pum bertolak ke destinasi...So kwn2 ada x jemputan utk ku menghadiri mjlis berbuka???hehe..nk mkn percuma je aku tau...penat ni tau,baru sampai rumah ni,nk dgr ROCK RETRO jap...bubye cyg2...mmmmuahhh!!!

8 comments:

wakparpu said...

Pekerja yang baik gitu la gayanya..penat kit xpa..asalkan bos senang. Nanti kita pun senang... dak gitu?

ratu pink said...

btl btl btl!!!hehe..bertggungjwb la sgt ratu ni wak tp ht xbrape nk ikhls gak..hehehe...

relevan said...

Ratu weyyyy!!! tak ajak uncle p buka sama ka?..

ratu pink said...

almk!!!luper daaa...xpe nnt kalau ada lg ratu ajk uncle k...

Mohd Hazri said...

jom datang beraya kat umah. taknak ajak berbuka lagi dah. maklumla raya da dekat. ^^

ratu pink said...

opos...ok je..no problemo hazri..a like it...

hafiq_broadband said...

apa la kau nie....hahahaha...meh kita berbuka kat depan laman rumah aku....bentang tikaq..makan kat situ...hahahha....hang nie kuwat makan la...

ratu pink said...

HAFIQ: TAU XPE,NK BNTG TIKAR KE APE KER XKESAH ASAL DPT MKN,NK KC GEMUK SKET BDN NI...HUAHUAHUA...